• 1
  • 2
  • 3
  • Pillars

Pillars

Mecurity Pillars

Voor stadsafsluitingen heeft Mecurity 3 type pillars beschikbaar. Ieder type is een betrouwbare sta-in-de-weg geschikt voor een hoge gebruiksfrequentie. De pillars zijn uitgevoerd in geslepen roestvrij staal en behouden hun oorspronkelijke glans. Kortom: een stijlvol en solide alternatief voor slagbomen.

DynoPillar:

De DynoPillar is gemaakt van gegalvaniseerd staal en fraai afgewerkt met een roestvrij stalen mantel. Een robuuste pillar, speciaal ontwikkeld voor de vaak vochtige Nederlandse bodem. Door een hydraulisch systeem is de paal verzinkbaar, maar toch is het aantal bewegende delen beperkt. Met als voordeel een hoge bedrijfszekerheid en lage onderhoudskosten.

DynoBlock:

De kracht zit in de fundering: de DynoBlock is zó ontworpen dat de paal tegen een stootje kan. Dat is geen mening maar een feit, want TNO heeft deze paal na uitvoerig onderzoek gecertificeerd. Met deze paal wordt de binnenstad dus ook beveiligd tegen ramkraken. De DynoBlock: een hydraulisch verzinkbare, charmante krachtpatser.

CityPillar:

De CityPillar is krasvrij, roestvrij en voorzien van een schokabsorberende fundering. En dat heeft een groot voordeel: na een aanrijding kan de paal weer in de oorspronkelijke stand worden gezet. Met de CityPillar behoren scheefstaande palen tot het verleden. Een flexibele en effectieve aanpak van ongewenst verkeer, ook op lange termijn.

Professioneel advies of
vrijblijvend een offerte
aanvragen?
Neem gerust contact op.
ramkraakbeveiliging
ramkraakbeveiliging

Mecurity biedt een superieure oplossing met de hydraulisch verzinkbare DynoBlock en de statische StanBlock.

ondersteunende systemen
ondersteunende systemen

Een systeem voor stadsafsluiting werkt optimaal in combinatie met ondersteunende systemen.

installatie en service
installatie en service

Mecurity produceert palen, verkeerslichten, intercomzuilen en masten in eigen beheer.