• 1
  • 2
  • 3
  • Installatie en service

Installatie en service

Installatie

Mecurity produceert palen, verkeerslichten, intercomzuilen en masten in eigen beheer. Voor de ondersteunende componenten heeft Mecurity een samenwerkingsverband gesloten met Retam. Retam is al ruim 20 jaar een betrouwbare leverancier en producten van systemen voor toegangscontrole en stadsafsluiting.

Mecurity inventariseert altijd klantwensen en brengt op basis daarvan een advies uit. Na goedkeuring daarvan worden de systemen samengesteld en geïnstalleerd. De installatie van producten wordt onder leiding van Mecurity uitgevoerd. Voor de civiele werkzaamheden heeft Mecurity vaste aannemers. Installatie gebeurt snel, zorgvuldig en kostenefficiënt. Vanzelfsprekend wordt de koppeling met andere systemen — zoals deurbeveiliging, alarm en toegangscontrole — daarbij meegenomen.

“Betrouwbaarheid is een sleutelwoord:
storingen zijn uit
den boze.”

Onderhoud

Hoewel alle palen van Mecurity slijtvast zijn, betekent dit niet dat er nooit onderhoud nodig is. De constructie zit echter dusdanig in elkaar dat onderdelen eenvoudig door onze technische dienst vervangen kunnen worden. Jaarlijks onderhoud door Mecurity is aan te bevelen, want dan komt u niet voor verrassingen te staan. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van een soepel werkend systeem.

De kwaliteit van onze producten staat of valt met de betrouwbaarheid ervan. Om alle mogelijke risico’s uit te sluiten, hanteert Mecurity daarom een 24-uursservice. Vitale onderdelen zijn altijd op voorraad dus eventuele storingen worden snel verholpen.

Garantie

Mecurity heeft vertrouwen in haar producten en verstrekt dan ook 10 jaar garantie op de constructie, en 5 jaar garantie op de aan slijtage onderhevige onderdelen. Voor componenten die door Mecurity worden ingekocht, geldt de fabrieksgarantie. Bij zeer intensief gebruik kan de garantieperiode worden aangepast.

Professioneel advies of
vrijblijvend een offerte
aanvragen?
Neem gerust contact op.
stadsafsluiting
stadsafsluiting

Een duurzame en veilige oplossing, want er kunnen ramkraakbestendige palen worden gebruikt.

ondersteunende systemen
ondersteunende systemen

Een systeem voor stadsafsluiting werkt optimaal in combinatie met ondersteunende systemen.